Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
Л94
Б90
Будина, В. Г.
Технохимический контроль производства рыбных колбасных изделий
[Текст] / В. Г. Будина. – М. : Агропромиздат, 1990. – 96с. – 0.35.
ISBN 5-10-000967-5
ББК Л94
Додати до списку
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Науковий фонд
2
1
Теми документа
Каталог книг/Т/технохімічний контроль в громадському харчуванні
Каталог книг/В/виробництво
Каталог книг/К/ковбаси
Каталог книг/Р/риба і рибні продукти
Каталог книг/Р/рибні товари
Каталог книг/К/ковбасні вироби
Каталог книг/Р/рибні вироби
Каталог книг/Р/рибна промисловість
Каталог книг/К/ковбасне виробництво
Каталог книг/Т/технохімічний контроль
Каталог книг/Т/технологія рибних продуктів
Каталог книг/Т/технологія громадського харчування
Каталог книг/В/виробництво риби та рибних продуктів
Статистика використання: Видач: 2
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'