Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
Л94
Б95
Быков, В. П.
Изменения мяса рыбы при холодильной обработке
[Текст] : Автолитические и бактериальные процессы / В. П. Быков. – М. : Агропромиздат, 1987. – 221с. – 3.90.
ББК Л94+Л813.7
Додати до списку
Теми документа
Каталог книг/В/властивості продукції
Каталог книг/Х/холодильна технологія харчових продуктів
Каталог книг/Т/теплові процеси
Каталог книг/Х/холодильна техніка
Каталог книг/М/м'ясо риби
Каталог книг/О/охолодження
Каталог книг/О/основні процеси і апарати харчових виробництв
Каталог книг/В/виробництво риби та рибних продуктів
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'