Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
Л92
Т41
Тимощук, И. И.
Совершенствование технологии мясных продуктов
[Текст] / И. И. Тимощук. – К. : Урожай, 1988. – 192с. – 0.90.
ISBN 5-337-00095-0
ББК Л92
Додати до списку
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Науковий фонд
2
2
Теми документа
Каталог книг/В/виробництво м'яса і м'ясних продуктів
Каталог книг/М/м'ясна промисловість
Каталог книг/З/зберігання
Каталог книг/М/м'ясо і м'ясні продукти
Каталог книг/Т/технологія м`ясних продуктів
Каталог книг/М/м'ясне виробництво
Каталог книг/Т/технологія громадського харчування
Статистика використання: Видач: 5
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'