Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
Л99
А72
Анфимова, Н. А.
Кулинария
[Текст] : Учебник для сред.проф.-техн.уч-щ / Н. А. Анфимова, Т. И. Захарова, Л. Л. Татарская. – 4-е изд.перераб. – М. : Экономика, 1991. – 368с. – 1.90.
ISBN 5-282-01251-0
ББК Л99+Л99я7
Додати до списку
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Науковий фонд
1
1
Теми документа
Каталог книг/Г/громадське харчування
Каталог книг/Р/рецептура кулінарних виробів
Каталог книг/Р/рецептура приготування страв
Каталог книг/К/кулінарія
Каталог книг/Н/напівфабрикати
Каталог книг/Х/харчова цінність
Каталог книг/О/обробка сировини
Каталог книг/Н/навчальні видання з питань громадського харчування
Статистика використання: Видач: 1
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'