Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
Л99
Б93
Бутейкис, Н. Г.
Приготовление мучных кондитерских изделий
[Текст] : Учебник для спец.проф.-техн.уч-щ / Н. Г. Бутейкис, А. А. Жукова. – 3-е изд.,перераб.и доп. – М. : Экономика, 1988. – 239с. – 0.55.
ISBN 5-282-00532-8
ББК Л992.2+Л991+Л86
Додати до списку
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Науковий фонд
4
4
Теми документа
Каталог книг/Г/громадське харчування
Каталог книг/К/кулінарія
Каталог книг/К/кондитерські вироби
Каталог книг/К/кондитерське виробництво
Каталог книг/О/оформлення виробів
Каталог книг/Т/технологія приготування їжі
Каталог книг/К/кондитерська промисловість
Каталог книг/Т/технологія громадського харчування
Каталог книг/П/приготування окремих страв
Каталог книг/В/виготовлення страв з окремих продуктів
Каталог книг/М/мучні, круп`яні та інші страви
Каталог книг/Б/борошномельне і круп`яне виробництво
Статистика використання: Видач: 3
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'