Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
Л99
Т38
Технология производства продукции общественного питания
[Текст] : Практикум;Учеб.пособие / А. БутенкоЛ, Л. З. Шильман, А. И. Юлина, М.Ф.и др. Корягина. – К. : Выща шк., 1990. – 183с. – 0.30.
ISBN 5-11-001811-1
ББК Л99
Додати до списку
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Науковий фонд
3
3
Учбовий фонд
1
1
Теми документа
Каталог книг/Г/громадське харчування
Каталог книг/К/кулінарія
Каталог книг/Т/технологія приготування їжі
Каталог книг/О/оформлення страв
Каталог книг/Т/технологія громадського харчування
Статистика використання: Видач: 14
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'