Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
Л99
Х68
Ховикова, Ж. А.
Технология приготовления пищи
[Текст] : Вторые блюда / Ж. А. Ховикова, А. И. Вересюк. – 6-е изд. – К. : Выща шк., 1988. – 16с. : ил. – 0.45.
ББК Л99
Додати до списку
Теми документа
Каталог книг/Г/громадське харчування
Каталог книг/К/кулінарія
Каталог книг/П/продукти харчування
Каталог книг/Р/рецептури страв
Каталог книг/Р/рецепти страв
Каталог книг/Р/рецептура
Каталог книг/Т/технологія приготування їжі
Каталог книг/Т/технологія громадського харчування
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'