Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
338Т9
О-11
Методические указания по разработке подсистемы АСУ"Комплексная система управления качеством работы предприятий общественного питания"
[Текст] / Мин-во торговли УССР;КТЭИ. – К. : КТЭИ, 1985. – 121с. – 000.
УДК 338Т9+6П8.9
Додати до списку
Теми документа
Каталог книг/П/підприємство
Каталог книг/Е/ефективність
Каталог книг/Я/якість
Каталог книг/П/підприємство громадського харчування
Інформатика/А/автоматизовані системи обробки інформації на ЕОМ
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'