Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
Косой, В. Д.
Создание банка данных химических характеристик фарша сырокопченых колбас
[Текст] / В.Д. и др. Косой
// Мясная индустрия. – 2001. – № 3. – С.38-40.
ББК Л92
Додати до списку
Теми документа
Каталог статей/М/м'ясо
Каталог статей/К/ковбаса
Каталог статей/К/ковбасний фарш
Каталог статей/С/сирокопчена ковбаса
Каталог статей/К/копчення продуктів
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'