Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
6П8.8
Х20
Харламова, О. А.
Химический состав,свойства и вкусовые качества бобов какао
[Текст] / О. А. Харламова. – М. : Пищевая промышленность, 1974. – 118с. – 0.32.
ББК 6П8.8
Додати до списку
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Науковий фонд
4
4
Теми документа
Каталог книг/С/сировина
Каталог книг/Т/технологія продуктів
Каталог книг/Х/хімічний склад
Каталог книг/В/виробництво кондитерських виробів
Каталог книг/Т/технологія громадського харчування
Статистика використання: Видач: 2
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'