Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
6П8.9
И73
Современная технология приготовления пищи и ее влияние на здоровье и работоспособность человека
[Текст] : Тематический сборник / Ю. С. Дучинский, А. И. Здобнов, В. И. Карсекин, Л. Я. Ковтуненко. – К. : КТЭИ, 1980. – 166с. – 0.60.
ББК 6П8.9
Додати до списку
Теми документа
Каталог книг/Т/технологія виробництва
Каталог книг/П/підприємство
Каталог книг/П/підприємство громадського харчування
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'