Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
1777
Р17
Разработка и внедрение технологии СВЧ-разогрева блюд и кулинарных изделий в предприятиях общественного питания Дарницкого треста столовых г.Киева
[Текст] : Отчет / Под рук.Н.В.Протченко. – К., 1985. – 40с. – (КТЭИ).
ББК 6П8.920
Додати до списку
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Читальний зал
1
1
Теми документа
Каталог книг/Г/громадське харчування
Каталог книг/К/кулінарні вироби
Статистика використання: Видач: 0
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'