Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
Кузнецова, Л. С.
Новые технологии антимикробной защиты поверхности пищевых продуктов
[Текст] / Л. С. Кузнецова
// Пищевая промышленность. – 2001. – №4. – С.68-69.
ББК Л80
Додати до списку
Теми документа
Каталог статей/М/м'ясо
Каталог статей/К/ковбаса
Каталог статей/Х/харчові продукти
Каталог статей/К/ковбасне виробництво
Каталог статей/М/молочна продукція
Каталог статей/О/оболонка для ковбас
Каталог статей/А/антимікробний захист
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'