Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
Сунчалеев, О. А.
Изменение качественных показателей мясных рубленых полуфабрикатов, содержащих текстурированную соевую муку
[Текст] / О. А. Сунчалеев, Н. К. Журавская
// Вопросы питания. – 2001. – № 4. – С.38-41.
ББК Л92
Додати до списку
Теми документа
Каталог статей/Я/якість продуктів харчування
Каталог статей/С/соєва мука
Каталог статей/М/м'ясні напівфабрикати
Каталог статей/Д/дослідження м'ясних продуктів
Каталог статей/Б/білкові препарати
Каталог статей/Д/дослідження соєвих продуктів
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'