Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
Харитонов, В. Д.
Исследование основных факторов, влияющих на формирование качественных показателей новых молочных продуктов сложного сырьевого состава
[Текст] / В.Д. и др. Харитонов
// Хранение и переработка сельхозсырья. – 2001. – № 9. – С.7-10.
ББК Л95
Додати до списку
Теми документа
Каталог статей/Я/якість продуктів харчування
Каталог статей/М/молочні продукти
Каталог статей/П/пастоподібні продукти
Каталог статей/Н/нові продукти
Каталог статей/Д/дослідження молочних продуктів
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'