Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
Шатнюк, Л.
Медико-гигиенические подходы к обогащению диетических кондитерских изделий
[Текст] / Л. Шатнюк
// Хлебопродукты. – 2001. – № 8. – С.20-22.
ББК У424.0
Додати до списку
Теми документа
Каталог статей/Д/дитяче харчування
Каталог статей/К/кондитерські вироби
Каталог статей/Д/дієтичне харчування
Каталог статей/М/мікронутрієнти
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'