Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
Лисицын, А. Б.
Мировая практика формирования качества мясного сырья и требования к нему перерабатывающей промышленности
[Текст] / А.Б. и др. Лисицын
// Мясная индустрия. – 2001. – № 9. – С.6-9.
ББК Л92
Додати до списку
Теми документа
Каталог статей/М/м'ясо
Каталог статей/Х/харчова промисловість
Каталог статей/М/м'ясна промисловість
Каталог статей/Я/якість м'ясних продуктів
Каталог статей/М/м'ясні продукти
Каталог статей/П/переробна промисловість
Каталог статей/Х/харчова сировина
Каталог статей/Х/харчова промисловість за кордоном
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'