Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
Антипова, Л. В.
Изменение белковой структуры мяса при копчении
[Текст] / Л.В. и др. Антипова
// Мясная индустрия. – 2001. – №9. – С.54-56.
ББК Л92
Додати до списку
Теми документа
Каталог статей/М/м'ясо
Каталог статей/П/посол м'яса
Каталог статей/Б/білки
Каталог статей/К/копчення м'яса
Каталог статей/Д/дослідження м'ясних продуктів
Каталог статей/К/копчення продуктів
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'