Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
Л80
П19
Пасальський, Б. К.
Хімія харчових продуктів
[Текст] : Навч.посібник / Б. К. Пасальський. – К. : КДТЕУ, 2000. – 195с. – Бібліогр.192с. – 9.00;3.70;12.91.
ISBN 966-7376-47-8
ББК Л80-1я73+Л817я73
Додати до списку
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Бібліографічний відділ
1
1
Науковий фонд
34
32
Читальний зал
3
3
Теми документа
Каталог книг/Б/біохімія
Каталог книг/Л/лiпiди
Каталог книг/А/амінокислоти
Каталог книг/Б/білки
Каталог книг/Ф/ферменти
Каталог книг/В/вітаміни
Каталог книг/М/мінеральні речовини
Каталог книг/Х/харчовi виробництва
Каталог книг/Б/біохімія харчових продуктів
Каталог книг/Т/теоретичні основи харчових виробництв
Каталог книг/Ф/фiзiологiя харчування
Каталог книг/В/вода
Каталог книг/Х/харчові добавки
Каталог книг/С/спирт
Каталог книг/Г/гетероциклічні з`єднання
Каталог книг/О/основні процеси і апарати харчових виробництв
Праці викладачів ДТЕУ/ КНТЕУ/П/Пасальський Б.К.
Каталог книг/З/збереження і підвищення харчочої цінності продуктів
Каталог книг/Х/хімія харчових продуктів
Каталог книг/Н/навчальні видання з теоретичних основ харчових виробництв для вищої школи
Статистика використання: Видач: 385
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'