Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
Л81
К64
Конвісер, І. О.
Наукові основи зберігання харчових продуктів [Текст]
[Текст] : навч.посіб. / І. О. Конвісер, О. С. Болілий. – Київ : КДТЕУ, 2001. – 235с. – бібліогр.:с. 231. – 22.00, 200 пр.
ISBN 966-7376-84-2
ББК Л813.7я73+Л80я73
Додати до списку
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Бібліографічний відділ
1
1
Науковий фонд
1
0
Читальний зал
3
3
Теми документа
Каталог книг/Х/харчові продукти
Каталог книг/К/консервування
Каталог книг/З/зберігання харчових продуктів
Каталог книг/Я/якість продукції
Каталог книг/Х/харчовi виробництва
Каталог книг/А/апарати харчових виробництв
Каталог книг/Х/харчова промисловість
Каталог книг/К/контроль якостi продукцiї
Каталог книг/Х/холодильна технологія харчових продуктів
Каталог книг/К/контроль якості
Каталог книг/Т/теплові процеси
Каталог книг/Х/холодильна обробка
Каталог книг/О/охолодження
Каталог книг/Я/якість продовольчих товарів
Каталог книг/К/консервування харчових продуктів
Каталог книг/О/основні процеси і апарати харчових виробництв
Праці викладачів ДТЕУ/ КНТЕУ/К/Конвісер І.О.
Праці викладачів ДТЕУ/ КНТЕУ/Б/Болілий О.С.
Каталог книг/Н/навчальні видання з харчових виробництв для вищої школи
Каталог книг/Х/холодильне зберігання
Статистика використання: Видач: 24
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'