Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
Салаватулина, Р. М.
Мясные продукты для здорового питания на основе соевых белков
[Текст] / Р. М. Салаватулина
// Мясная индустрия. – 1996, 1996. – N4. – С.17-18.
ББК Р351+Л80-1+Л92-9
Додати до списку
Теми документа
Каталог статей/М/м'ясо
Каталог статей/Т/товарознавство м'ясних продуктів
Каталог статей/Л/лікувальне харчування
Каталог статей/С/соя
Каталог статей/Т/теоретичні основи харчових виробництв
Каталог статей/Д/дослідження м'ясних продуктів
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'