Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
Салаватулина, Р. М.
Экстракция белковых фракций при посоле мяса
[Текст] / Р. М. Салаватулина
// Мясная пром-сть. – 1995, 1995. – N6. – С.25-26.
ББК Л92-9
Додати до списку
Теми документа
Каталог статей/М/м'ясо
Каталог статей/Т/товарознавство м'ясних продуктів
Каталог статей/П/посол м'яса
Каталог статей/Т/теоретичні основи харчових виробництв
Каталог статей/Д/дослідження м'ясних продуктів
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'