Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
Л99
Т38
Технологія продукції громадського харчування
[Текст] : Навч.посібник / Уклад.:М.Ф.Корягіна,А.І.Юліна,Т.Ф.Петренко. – К. : КНТЕУ, 2002. – 131с. – 8.93.
ISBN 966-629-027-8
ББК Л99я73+Л991я73+Л992я73
Додати до списку
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Бібліографічний відділ
1
1
Науковий фонд
6
6
Учбовий фонд
66
63
Читальний зал
3
3
Теми документа
Каталог книг/Г/громадське харчування
Каталог книг/К/кулінарія
Каталог книг/У/українські страви
Каталог книг/Т/технологія продуктів
Каталог книг/У/українська кухня
Каталог книг/Т/технологія громадського харчування
Каталог книг/П/приготування окремих страв
Каталог книг/В/виготовлення страв з окремих продуктів
Праці викладачів ДТЕУ/ КНТЕУ/К/Корягіна М.Ф.
Праці викладачів ДТЕУ/ КНТЕУ/Ю/Юліна А.І.
Праці викладачів ДТЕУ/ КНТЕУ/П/Петренко Т.Ф.
Каталог книг/Н/навчальні видання з питань громадського харчування
Каталог книг/Н/навчальні видання з питань громадського харчування для вищої школи
Статистика використання: Видач: 1250
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'