Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
Л99
С74
Справочник технолога общественного питания
[Текст] / А. И. Мглинец, Г. Н. Ловачева, Л. М. Алешина, Н. С. Алекаев. – М. : Колос, 2000. – 416с. – 22.80;32,50.
ISBN 5-10-003463-7
ББК Л99я2+Р123я2
Додати до списку
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Науковий фонд
3
3
Читальний зал
1
1
Теми документа
Каталог книг/Г/громадське харчування
Каталог книг/К/кулінарія
Каталог книг/Р/раціональне харчування
Каталог книг/К/контроль
Каталог книг/Н/напівфабрикати
Каталог книг/К/контроль якостi продукцiї
Каталог книг/С/сировина
Каталог книг/К/контроль якості
Каталог книг/Т/технологія приготування їжі
Каталог книг/Т/технологія громадського харчування
Каталог книг/Х/харчування раціональне
Статистика використання: Видач: 18
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'