Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
Л99
Ф95
Фурс, И. Н.
Технология производства продукции общественного питания
[Текст] : Учеб.пособие / И. Н. Фурс. – Мн. : Новое знание, 2002. – 799с. – 38.40.
ISBN 985-6516-68-4
ББК Л99я73
Додати до списку
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Науковий фонд
5
4
Учбовий фонд
40
38
Читальний зал
3
3
Теми документа
Каталог книг/Г/громадське харчування
Каталог книг/К/кулінарія
Каталог книг/К/контроль
Каталог книг/К/контроль якостi продукцiї
Каталог книг/Г/гігієна харчування
Каталог книг/К/контроль якості
Каталог книг/Г/гігієна
Каталог книг/Н/навчальні видання з питань громадського харчування
Каталог книг/Н/навчальні видання з питань громадського харчування для вищої школи
Статистика використання: Видач: 478
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'