Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
338:6п8
Г82
Гришин, А. С.
Себестоимость продукции и пути ее снижения на предприятиях мясной и молочной промышленности
[Текст] / А. С. Гришин. – М. : Легкая и пищевая промышленность, 1981. – 48с. – 0.15.
ББК 338:6п8
Додати до списку
Теми документа
Каталог книг/С/собівартість продукції
Каталог книг/С/собівартість
Каталог книг/М/молоко
Каталог книг/М/молочні продукти
Каталог книг/М/м'ясна промисловість
Каталог книг/М/молочна промисловість
Каталог книг/Т/технологія м`ясних продуктів
Каталог книг/Т/технологія молочних продуктів
Каталог книг/М/молочне виробництво
Каталог книг/М/м'ясне виробництво
Каталог книг/Т/технологія громадського харчування
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'