Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
Л86
Д44
Дідик, І. В.
Вплив різних чинників на споживні властивості та збереженість крекерів
[Текст] : Дис...канд.техн.наук / Дідик І. В. ; 05.18.15-товарознавство харчових продуктів;Наук.кер.І.В.Сирохман. – К., 2002. – 161с. – (КНТЕУ). – Дод.
ББК Л86+Л86-9+Л80-9
Додати до списку
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Читальний зал
1
1
Теми документа
Каталог книг/Х/харчовi виробництва
Каталог книг/Т/товарознавство кондитерського виробництва
Каталог книг/К/кондитерське виробництво
Каталог книг/Т/товарознавство харчових виробництв
Статистика використання: Видач: 1
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'