Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
У424.0
О-64
Організація роботи бармена
[Текст] : Навч.посібник / Л. П. Малюк, Т. П. Кононенко, Н. В. Полстяна, А. І. Усіна. – Х. : ХДАТОХ, 2002. – 214с. – 20.00.
ISBN 966-670-079-4
ББК У424.0-64я73+У424.1я73+Л991
Додати до списку
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Науковий фонд
5
5
Учбовий фонд
63
60
Читальний зал
3
3
Теми документа
Каталог книг/Г/громадське харчування
Каталог книг/К/кулінарія
Каталог книг/Н/напої
Каталог книг/О/організація роботи бару
Каталог книг/О/організація роботи
Каталог книг/О/офіціант-бармен
Каталог книг/Е/економіка громадського харчування
Каталог книг/П/приготування окремих страв
Каталог книг/В/виготовлення страв з окремих продуктів
Каталог книг/Е/економіка громадського харчування України
Каталог книг/Е/економіка та організація окремих підприємств громадського харчування
Каталог книг/П/праця у громадському харчуванні
Каталог книг/Н/навчальні видання з економіки та організації окремих підприємств громадського харчування для вищої школи
Статистика використання: Видач: 1381
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'