Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
Л99
Ш96
Шумило, Г. І.
Технологія приготування їжі
[Текст] : Навч.посібник для студентів навч.закладів І-ІІ рівнів акредитації / Г. І. Шумило. – К. : Кондор, 2003. – 505с. – 43.00;31.50;42.00.
ISBN 966-8251-06-7
ББК Л99я73+Л996я73
Додати до списку
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Науковий фонд
8
8
Учбовий фонд
64
58
Читальний зал
5
5
Теми документа
Каталог книг/Г/громадське харчування
Каталог книг/К/кулінарія
Каталог книг/Х/хімічна технологія
Каталог книг/Т/технологія приготування їжі
Каталог книг/Т/технологія громадського харчування
Каталог книг/С/спеціальна кулінарія
Каталог книг/Н/навчальні видання з питань громадського харчування
Каталог книг/Н/навчальні видання з питань громадського харчування для вищої школи
Статистика використання: Видач: 2055
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'