Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
Л80
Х46
Химический состав российских пищевых продуктов
[Текст] : Справочник / Под ред.:И.М.Скурихина,В.А.Тутельяна. – М. : ДеЛи принт, 2002. – 236с. – Библиогр.:235с. – 122.21;139.98.
ISBN 5-94343-028-8
ББК Л80-1я2+Л80-9я2
Додати до списку
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Науковий фонд
7
7
Учбовий фонд
23
15
Читальний зал
2
2
Теми документа
Каталог книг/Б/біохімія
Каталог книг/Т/товарознавство продовольчих товарів
Каталог книг/Т/товарознавство
Каталог книг/Х/харчовi виробництва
Каталог книг/Б/біохімія харчових продуктів
Каталог книг/Я/якість
Каталог книг/С/санітарія та гігієна громадського харчування
Каталог книг/Т/теоретичні основи харчових виробництв
Каталог книг/С/санітарно-епідеміологічна справа
Каталог книг/Д/дослідження продовольчих товарів
Каталог книг/С/санітарно-гігієнічний контроль
Каталог книг/Х/хімічний склад харчових продуктів
Каталог книг/С/санітарно-гігієнічний нагляд
Каталог книг/Я/якість продовольчих товарів
Каталог книг/Т/товарознавство харчових виробництв
Каталог книг/Т/товарознавство харчових продуктів
Каталог книг/Х/хімічний склад продуктів харчування
Статистика використання: Видач: 550
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'