Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
Л80-9
П68
Правила проведения сертификации и пищевых продуктов и продовольственного сырья
[Текст] : Система сертификации ГОСТ Р. – СПб. : Тест-Принт, 2000. – 179с. – (Мир качества. Вып.29). – 6.00.
ББК Л80-9
Додати до списку
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Читальний зал
1
2
Теми документа
Каталог книг/Х/харчові продукти
Каталог книг/Т/товарознавство продовольчих товарів
Каталог книг/С/сертифікація продукції
Каталог книг/Т/товарознавство
Каталог книг/С/сертифiкацiя
Каталог книг/Я/якість
Каталог книг/П/процеси харчових виробництв
Каталог книг/Т/технологія продуктів
Каталог книг/Т/технологія громадського харчування
Каталог книг/Г/галузева сертифікація
Каталог книг/Я/якість продовольчих товарів
Каталог книг/П/процеси і апарати харчових виробництв
Каталог книг/Т/товарознавство харчових виробництв
Каталог книг/К/контроль якості харчових продуктів
Каталог книг/С/стандартизація харчових продуктів
Статистика використання: Видач: 1
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'