Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
Л81
В31
Вербій, В. П.
Сучасні методи обробки харчових продуктів [Текст]
[Текст] : навч.посіб. для студ. вищ. навч.закл. / В. П. Вербій. – Київ : КНТЕУ, 2004. – 134 с. – 13.27.
ISBN 966-629-105-03
ББК Л81я73+Л80-9я73
Додати до списку
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Бібліографічний відділ
1
1
Науковий фонд
6
6
Учбовий фонд
86
83
Читальний зал
3
3
Теми документа
Каталог книг/Т/товарознавство продовольчих товарів
Каталог книг/Т/товарознавство
Каталог книг/О/основні процеси і апарати харчових виробництв
Каталог книг/Т/товарознавство харчових виробництв
Праці викладачів ДТЕУ/ КНТЕУ/В/Вербій В.П.
Каталог книг/Н/навчальні видання з товарознавства харчових продуктів для вищої школи
Каталог книг/Н/навчальні видання з процесів та апаратів харчових виробництв для вищої школи
Статистика використання: Видач: 1237
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'