Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
Л80-9
Т50
Товарознавчі аспекти підвищення безпеки харчових продуктів
[Текст] : Монографія / А. А. Дубініна, Л. П. Малюк, Г. А. Селютіна, Т. М. Шапорова. – К. : Професіонал, 2005. – 173с. – 16.00.
ISBN 966-8556-76-3
ББК Л80-9+Р126+Р123
Додати до списку
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Науковий фонд
5
5
Учбовий фонд
36
35
Читальний зал
3
3
Теми документа
Каталог книг/Х/харчові продукти
Каталог книг/Т/товарознавство
Каталог книг/Х/харчовi виробництва
Каталог книг/П/продовольча безпека
Каталог книг/Г/гігієна харчування
Каталог книг/Н/нітрати
Каталог книг/Р/радіаційна гігієна
Каталог книг/О/обробка сировини
Каталог книг/Т/товарознавство харчових виробництв
Каталог книг/Б/безпека
Статистика використання: Видач: 842
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'