Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
Л92
И35
Изготовление колбас, солонины и ветчины
[Текст] / Сост.Д.В.Девель. – К. : Свенас, 1995. – 112с. – 3,50.
ISBN 5-85722-085-8
ББК Л92+Л92-9
Додати до списку
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Науковий фонд
1
1
Читальний зал
1
1
Теми документа
Каталог книг/В/виробництво м'яса і м'ясних продуктів
Каталог книг/П/переробка м'яса та м'ясопродуктів
Каталог книг/Т/товарознавство
мясо и мясопродукты
Каталог книг/М/м'ясо і м'ясні продукти
Каталог книг/Я/яловиче м`ясо
Каталог книг/Ш/шинка
Каталог книг/Н/напівкопчена ковбаса
Каталог книг/В/варені ковбаси
Каталог книг/С/сирокопчена ковбаса
Каталог книг/С/сиров'ялена ковбаса
Каталог книг/Т/товарознавство м'яса та м'ясних продуктів
Статистика використання: Видач: 16
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'