Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
У424
Э17
Эгертон-Томас, К.
Ресторанный бизнес.Как открыть и успешно управлять рестораном
[Текст] / К. Эгертон-Томас ; Пер.с англ. – М. : РосКонсульт, 2004. – 255с.
ISBN 0-471-04236-6(англ.);5-94976-022-0(русск.)
ББК У424.1+Л995
Додати до списку
Теми документа
Каталог книг/У/управління персоналом
Каталог книг/Р/ресторан
Каталог книг/О/обслуговування в ресторанах
Каталог книг/О/обслуговування на підприємствах громадського харчування
Каталог книг/Е/економіка ресторанного господарства
Каталог книг/Г/гігієна громадського харчування
Каталог книг/С/санітарія та гігієна громадського харчування
Каталог книг/Д/дизайн
Каталог книг/О/обладнання підприємств громадського харчування
Каталог книг/Г/гігієна харчування
Каталог книг/Р/ресторанний бізнес
Каталог книг/Б/бари
Каталог книг/К/кухня китайська
Каталог книг/Ф/французька кухня
Каталог книг/М/мексіканські страви
Каталог книг/Р/ресторани
Каталог книг/К/китайська кухня
Каталог книг/С/службовці
Каталог книг/К/кухня народів світу
Каталог книг/Е/економіка громадського харчування
Каталог книг/Р/ресторанне обслуговування
Каталог книг/У/управління персоналом готелів і ресторанів
Каталог книг/І/італійська кухня
Каталог книг/Т/техніка обслуговування споживачів
Каталог книг/Е/економіка та організація окремих підприємств громадського харчування
Каталог книг/З/зв'язки з громадськістю
Каталог книг/Ш/шеф-повар
Каталог книг/Д/дизайн ресторану
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'