Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
11424
Мясное дело
[Текст]. № 1. – К. : Библиотека КНТЕУ, 2007. – журнал. – 280,80.
Додати до списку
Складові частини документа:
Димань, Т. М.
Функціональні продукти: Курс на оздоровче харчування [Текст] / Т. М. Димань // Мясное дело. – К., 2007. – № 1. – С. 6-9.
Зорова, Ж. В.
Вплив підвищення якості на фінансові показники підприємства, або Вигідно чи ні вкладати кошти в якість? [Текст] / Ж. В. Зорова // Мясное дело. – К., 2007. – № 1. – С. 70-72.
Пасічний, В. М.
Нові види паштетних консервів [Текст] / В. М. Пасічний // Мясное дело. – К., 2007. – № 1. – С. 24-26.
Селиванская, И. А.
Использование соевого белково-жирового обогатителя в мясных продуктах нового поколения [Текст] / И. А. Селиванская // Мясное дело. – К., 2007. – № 1. – С. 53.
Пищевые достоинства баранины и козлятины [Текст] / Я. М. Узаков, М. С. Маміралин, Б. А. Рскелдиев, У. Ч. Чоманов // Мясное дело. – К., 2007. – № 1. – С. 43-45.
Улицкий, З. З.
Новые методы термической обработки обеспечивают безопасность продукции и повышают рентабельность производства [Текст] / З. З. Улицкий // Мясное дело. – К., 2007. – № 1. – С. 56-59.
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'