Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
Л96
Р69
Романенко, О. В.
Споживні властивості нових пресервів на основі прісноводної риби [Текст]
[Текст] : Автореферат дис...канд.техн.наук / Романенко О. В. ; 05.18.15-товарознавство харчових продуктів. – К. : КНТЕУ, 2007. – 23с.
УДК 664.95
ББК Л964+Л96-9
Додати до списку
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Читальний зал
2
2
Теми документа
Каталог книг/Т/товарознавство консервних товарів
Каталог книг/В/виробництво пресервів
Статистика використання: Видач: 2
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'