Електронний каталог

374
Б94          Бухгалтерський облік у готельному та ресторанному господарстві [Текст] : Автореферат дис...канд.екон.наук / 08.00.04-економіка та управління підприємствами (за видами економічної діяльності). – Київ : КНТЕУ, 2008. – 14 c.

   Освітньо-кваліфікаційний рівень "бакалавр", галузь знань 0306 "Менеджмент і адміністрування", напрям підготовки 030601 "Менеджмент організації" , професійне спрямування 03060114 "Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу", заочна форма навчання


ББК У052.9(4Укр)242.1+У9(4Укр)49

 

Опис документа            


Немає доступу до електронної версії

Український Фондовий Дім Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'