Електронний каталог

129
О-75          Основи автоматизованого проектування [Текст] : Методичні рекомендації до самостійної роботи студентів / Каф. інженерно-технічних дисциплін; авт. С.Л. Шаповал, Р.А. Расулов. – 981/09 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2009. – 26 c. – 9,20.

   ОКР "бакалавр", галузь знань 0517 "Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції", напрям підготовки 051701 "Харчові технології та інженерія", професійне спрямування "Технологія харчування, ресторанна справа та сервіс"


ББК Ж2+З.973.2-018.2

 

Опис документа            


Немає доступу до електронної версії

Український Фондовий Дім Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'