Електронний каталог
податковий облік у громадському харчуванні
Документи:
- Витрати на харчування працівників на підприємстві: податковий та бухгалтерський облік [Текст] // Вісник податкової служби України. – Київ : Укрполіграфмедіа, 2013. – № 11 (727). – С. 15-22.
- Бухгалтерський i податковий облiк у громадському харчуваннi [Текст] // Баланс. – 1998. – С.11-18.
- Алексевич, О. Меню: оформлення та облік витрат на виготовлення [Текст] / О. Алексевич // Все про бухгалтерський облiк. – Київ, 2010. – № 18. – С. 8-10.
- Есаулова, Т. Знижки в ресторанах: оформлення та облік [Текст] / Т. Есаулова // Все про бухгалтерський облiк. – Київ, 2011. – № 95. – С. 13-15.
- Захарин, С. Налоги могут не только карать, но и стимулировать [Текст] / С. Захарин // Продукты питания. – К., 2004. – №17. – С.55-57.
- Попущенко, Е. Особенности в бухгалтерском и налоговом учете работы предприятий общественного питания [Текст] / Е. Попущенко // Навигатор бухгалтера. – 1998. – N49. – С.5-11.
- Попущенко, Е. Особенности в бухгалтерском и налоговом учете работы предприятий общественного питания [Текст] / Е. Попущенко // Навигатор бухгалтера. – 1998. – С.5-11.
- Тучак, О. Облік у літньому кафе [Текст] / О. Тучак // Баланс. – Київ, 2013. – № 41. – С. 7-12.
- Хусід, А. Підприємець, громадське харчування та оподаткування: обираємо схему роботи [Текст] / А. Хусід // Все про бухгалтерський облiк. – Київ, 2012. – № 81. – С. 10-12.
|