Електронний каталог
якість меду
Документи:
- Антибиотики в меде - пути попадания, характеристика и особенности определения [Текст] // Напої. Технології та інновації. – Київ, 2016. – № 1-2. – С. 46-48.
- Медом ласувати полюбляють всі. А ось виявити фальсифікат - зможе далеко не кожний [Текст] // Зерно і хліб. – Київ : Академпрес, 2014. – № 2 (74). – С. 96-97.
- Kedzior, W. Composition and properties of single-flower bee honeys [Текст]. Patr V : Science of commodity and food-stuff technology / W. Kedzior, J. Ptasinska, I. Wanat // Global safety of commodity and environment. Quality of life. – Київ : ТОВ"Вид-во "Книга", 2006. – Vol.II. – C. 719-723.
- Wilczynska, A. Evaluation of quality of honeys [Текст]. Patr V : Science of commodity and food-stuff technology / A. Wilczynska, P. Przybylowski // Global safety of commodity and environment. Quality of life. – Київ : ТОВ"Вид-во "Книга", 2006. – Vol.II. – C. 743-746.
- Викуль, С. И. Антибиотики в меде - пути попадания, характеристика и особенности определения [Текст] / С. И. Викуль // Напої. Технології та інновації. – Київ, 2016. – № 4. – С. 56-58.
- Дубініна, А. Фальсифікація меду, що реалізується на ринках Харкова [Текст] / А. Дубініна // Стандартизація, сертифікація, якість. – К., 2003. – №3(22). – С. 65-67.
- Зинченко, С. Вариации на тему меда [Текст] / С. Зинченко // Агро перспектива. – Київ, 2012. – № 6 (147). – C. 59-64.
- Карпенко, Е. Honey-милый мед [Текст] / Е. Карпенко // Food & Drinks. Продукты и напитки. – К., 2008. – № 10. – С. 10-14.
- Макаренко, В. Окрема справа [Текст] / В. Макаренко // Агро перспектива. – Київ, 2011. – № 12 (141). – С. 60-61.
- Махмутова, Э. Не пора ли нам подкрапиться? [Текст] / Э. Махмутова // Впрок. – 1999. – С.12-13.
- Наумкин, В. П. Мед - экологически чистый продукт [Текст] / В. П. Наумкин, Н. И. Яровая // Пищевая промышленность. – М., 2002. – № 11. – С.68.
- Порецкая, И. Липкая победа. Тенденции на рынке меда [Текст] / И. Порецкая // Food ua. Продукты Украины. – Київ : Рема-Принт, 2009. – № 10. – С. 40-42.
- Якісні показники натуральних поліфлорних медів у різних природних зонах Карпатського регіону [Текст] / Й. Ф. Рівіс, Ю. В. Ковальський, І. І. Саранчук, О. Я. Клим // Вісник аграрної науки. – Київ, 2018. – № 7. – С. 27-31.
- Чигирь, С. Медовый бизнес в Украине [Текст] / С. Чигирь // Продукты питания. – К., 2004. – №18. – С.56-57.
|