Електронний каталог
товарознавство непродовольчих товарів
Документи:
- Reorientari in stiinta marfurilor [Text] [Текст] / coord.: Viorel Petrescu, Rodica Pamfilie, Roxana Sarbu; Academia de Studii Economice din Bucuresti. – Bucuresti : Editura ASE, 2007. – 246 p. – Bibliogr.: p. 243-246 (37 de titluri). – ISBN 973-973-594-961-7 : 55,00.
- Безпечність товарів [Текст] [Текст] : програма та робоча програма / авт. О.Р. Мокроусова, Є.В. Бондаренко; КНТЕУ, Каф. товарознавства, управління безпечністю та якістю, Каф. товарознавства та митної справи. – 203/17 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2017. – 22 c. – 24,00.
- Вопросы товароведения продовольственных и непродовольственных товаров [Текст] : Сборник научных трудов / Мин.торг.СССР;ВНИИЭТСУ. – М. : ВНИИЭТСУ, 1974. – 108с. – 0.50.
- Дослідна робота [Текст] : опорний конспект лекцій / уклад.:О.І.Зельніченко,В.В.Ващенко. – Київ : КНТЕУ, 2008. – 47с. – Бібліогр.:С.46-47. – 8.50; 7.00.
- Дослідна робота [Текст] : Опорний конспект лекцій / Уклад.:О.І.Зельніченко,В.В.Ващенко. – К. : КНТЕУ, 2006. – 47с. – Бібліогр.:С.46-47. – 4,31.
- Дослідна робота [Текст] : Опорний конспект лекцій / Уклад.:О.І.Зельніченко,В.В.Ващенко. – К. : КНТЕУ, 2007. – 47с. – Бібліогр.:С.46-47. – 5,48.
- Експертиза антикваріату [Текст] [Текст] : програма та робоча програма / авт. В.В. Індутний, К.А.Пірковіч; КНТЕУ, Каф. товарознавства та митної справи. – 80/17 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2018. – 23 c. – 24,00.
- Експертиза культурних цінностей [Текст] [Текст] : робоча програма / авт. В.В. Індутний, С.С. Стретович; КНТЕУ, Каф. товарознавства та експертизи непродовольчих товарів. – 798/15 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2018. – 17 c. – 18,00.
- Експертиза культурних цінностей [Текст] [Текст] : програма / авт. В.В. Індутний, К.А.Пірковіч; КНТЕУ, Каф. товарознавства та митної справи. – 1258/17 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2019. – 11 c. – 11,00.
- Збірник тестів для підготовки до державного іспиту з базової освіти за професійним спрямуванням "Торгівля" [Текст]. Частина I / уклад. Т.М. Коломієць, Т.Г. Глушкова, О.І. Зельніченко [та ін.]; Каф. товарознавства та експертизи непродовольчих товарів. – 292/ 02 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2017. – 139 с. – 11,32.
- Збірник тестів для підготовки до державного іспиту з базової освіти за професійним спрямуванням "Торгівля" [Текст]. Частина II / уклад. Т.М. Коломієць, Т.Г. Глушкова, О.І. Зельніченко [та ін.]; Каф. товарознавства та еспертизи непродовольчих товарів. – 362/02 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2017. – 202 с. – 13,43.
- Збірник тестів для підготовки до державного іспиту з базової освіти за професійним спрямуванням "Торгівля" [Текст]. Частина III / уклад. Т.М. Коломієць, Т.Г. Глушкова, О.І. Зельніченко [та ін.]; Каф. товарознавства та експертизи непродовольчих товарів. – 349/02 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2017. – 140 с. – 10,30.
- Збірник тестів з використанням ПЕОМ з курсу "Товарознавча експертиза непродовольчих товарів" для студентів товарознавчого факультету всіх спеціальностей [Текст] / уклад.: Т.М. Коломієць, Л.В. Черняк; Каф. товарознавства та експертизи непродовольчих товарів. – 668/01 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2017. – 67 с. – 4,78.
- Ідентифікація та методи визначення фальсифікації товарів [Текст] [Текст] : програма та робоча програма / авт. Т.М. Коломієць, Ю.М. Мотузка, Ю.П.Павлюченко, Д.П.Антюшко; КНТЕУ, Каф. товарознавства, управління безпечністю та якістю, Каф. товарознавства та митної справи. – 176/17[замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2017. – 22 c. – 23,00.
- Ідентифікація товарів. Непродовольчі товари [Текст] [Текст] : лабораторний практикум / авт. Т.М. Коломієць; КНТЕУ, Каф. товарознавства та експертизи непродовольчих товарів. – 996/13 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2013. – 62 c. – 20,00.
- Каталог творчих професійних ситуаційних задач до комплексного державного екзамену [Текст] : ОКР "спеціаліст" (7.050301) та "магістр" (8.050301) зі спеціальності "Товарознавство та комерційна діяльність" напряму підготовки 0503 "Торгівля" / уклад.: Н.П. Тихонова, Є.В. Тищенко, О.Л. Романенко [та ін.]; Каф. товарознавства та експертизи непродовольчих товарів. – 611/05 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2017. – 91 с. – 7,15.
- Каталог типових професійних ситуаційних завдань до державного екзамену з базової освіти за напрямком підготовки 0503 "Торгівля" [Текст] / уклад.: Н.П. Тихонова, Є.В. Тищенко, О.Л. Романенко [та ін.]; Каф. товарознавства та експертизи непродовольчих товарів. – 527/05 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2017. – 66 с. – 4,39.
- Контроль безпечності товарів[Текст] [Текст] : програма та робоча програма / авт. Б.О. Голуб, О.І. Сім'ячко; КНТЕУ, Каф. товарознавства та експертизи харчових продуктів, Каф. товароз. та експертизи непрод. товарів. – 176/15 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2015. – 31 c. – 30,00.
- Методичні вказівки до виконання дипломних робіт [Текст] : для студентів товарознавчого факультету ОКР рівня спеціаліст зі спеціальності 7.050301 "Товарознавство та комерційна діяльність" спеціалізації 7.05030102 "Товарознавство непродовольчих товарів та комерційна діяльність" / уклад.: Н.К. Кисляк, Н.П. Тихонова, Т.М. Артюх; Каф. товарознавства та експертизи непродовольчих товарів. – 568/02 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2002. – 55 с. – 3,55.
- Методичні рекомендації до самостійної роботи з курсу "Основи товарознавства непродовольчих товарів" [Текст] : для студентів спеціальності 7.050108 "Маркетинг", 7.05020101 "Менеджмент на ринку товарів та послуг"та 7.05010701 "Економіка підприємництва на ринку товарів та послуг" заочної форми навчання / уклад.: А.В. Наконечна, Г.М. Михайлова; Каф. товарознавства та експертизи непродовольчих товарів. – 371/04 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2004. – 38 с. – 2,90.
- Методичні рекомендації до самостійної роботи з курсу "Товарознавчі аспекти маркетингу" [Текст] : для студентів товарознавчого факультету спеціальності 7.050301 "Товарознавство та комерційна діяльність" / уклад.: Н.В. Мережко, О.І. Сімячко; Каф. товарознавства та експертизи непродовольчих товарів. – 476/05 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2005. – 50 с. – 5,68.
- Наскрізна програма практики [Текст] [Текст] : навчальна програма / авт. Н.В. Мережко, Н.Б. Марчук; КНТЕУ, Каф. товарознавства та експертизи непрод. товарів. – 900/15 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2015. – 17 с. – 14,00.
- Наскрізна програма практики [Текст] [Текст] / авт. Н.В. Притульська, В.А. Осика, А.А. Самойленко, Н.В. Мережко, О.В. Романенко; КНТЕУ, Каф. товарознавства та експертизи непрод. товарів,Каф. товарозн. та експертизи харчових продуктів. – 723/15 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2015. – 21 с. – 16,00.
- Наскрізна програма практики [Текст] [Текст] / авт. Н.В. Притульська, В.А. Осика, А.А. Самойленко, Ю.М. Мотузка, В.В. Ващенко; КНТЕУ, Каф. товарознавства та експертизи непрод. товарів,Каф. товарозн. та експертизи харчових продуктів. – 82/16 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2016. – 18 с. – 19,00.
- Наукові і прикладні проблеми товарознавства в ринкових умовах [Текст] : Тези доповiдей на Мiжнароднiй науково-практичнiй конференцiї 21-22 листопада 1996 року,м.Київ / Вiдп.ред.А.А.Мазаракi. – К. : КДТЕУ, 1996. – 147с. – ISBN 5-7763-4389-5 : 6.00.
- Основи товарознавства непродовольчих товарів (господарчі та товари культурно-побутового призначення) [Текст] : Опорний конспект лекцiй (для студентів нетоварознавчих спецiальностей денного та заочного навчання) / Уклад.Т.Г.Глушкова. – К. : КДТЕУ, 1998. – 89с. – Бібліогр.:89с. – 5.00;8.10.
- Основи товарознавства [Текст] [Текст] : робоча програма / авт. С.О. Белінська, В.В. Осієвська; КНТЕУ, Каф. товарознавства та експертизи харчових продуктів, Каф. товарознавства та експертизи непродовольчих товарів. – 943/14 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2014. – 27c. – 15,00.
- Основи товарознавства. Ч. 2. Непродовольчі товари [Текст] [Текст] : методичні рекомендації до практичних занять / авт. В.В.Осієвська, С.В. Галько, Л.В.Андрієвська, С.С.Стретович,Каф. товарознавства та митної справи. – 186/17[замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2018. – 39 c. – 18,00.
- Основи товарознавства [Текст] [Текст] : робоча програма / авт.Є.В. Тищенко, Г.М. Михайлова, Р.С. Дончевська, В.В. Осієвська; КНТЕУ, Каф. товарознавства та експертизи харчових продуктів, Каф. товарознавства та експертизи непродовольчих товарів. – 645/15 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2015. – 30 c. – 15,00.
- Основи товарознавства [Текст] [Текст] : програма / авт. А.А. Самойленко, С.О. Белінська, Л.В. Черняк, Н.Б. Марчук; КНТЕУ, Каф. товарознавства та експертизи харчових продуктів, Каф. товарознавства та експертизи непродовольчих товарів. – 1219/13 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2013. – 18 c. – 16,00.
- Основи товарознавства непродовольчих товарів [Текст] : методичні вказівки до лабораторних робіт з курсу для студ. факультету економіки менеджменту та права із спец. 05010701 "Економіка підприємництва" 6050108 "Маркетинг" / уклад.: Н.П. Тихонова, Т.Г. Глушкова, Л.В. Черняк, Н.О. Дзюбак; Каф. товарознавства та експертизи непродовольчих товарів. – 337/05 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2017. – 55 с. – 7,09.
- Основні художні стилі товарів народного споживання [Текст] : Конспект лекций. – К. : КТЕІ, 1994. – 32с. – 500.00.
- Підвищення якості і вдосконалення асортименту товарів народного споживання [Текст] : Збiрник наукових праць / Под ред Л.П.Покотилюка. – К. : КТЕI, 1994. – 154с. – 5 000.00.
- Проблеми товарознавства в ринкових умовах [Текст] : Збірник наукових праць / Уклад.:А.Є.Мірошнікова,В.Ю.Міцик,Н.Я.Орлова. – К. : КДТЕУ, 1998. – 228с. – ISBN 966-7376-09-5 : 6.00.
- Програма кваліфікаційного екзамену [Електронний ресурс] [Текст] / кафедра товарознавства, управління безпечністю та якістю. – 4б-31_19 П. – Київ : КНТЕУ, 2019.
- Програма кваліфікаційного екзамену [Електронний ресурс] [Текст] / Кафедра товарознавства, управління безпечністю та якістю. – 4а-31_19 П. – Київ : КНТЕУ, 2019.
- Програма кваліфікаційного екзамену [Електронний ресурс] [Текст] / каф. менедж. – 01-23/П21. – Київ : КНТЕУ, 2021.
- Прогресивна техніка та технології харчових виробництв ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг [Текст] [Текст] : тези доп. Міжнар. наук.-практ.конф.,18 жовт. 2012 р.,м.Харків у 2-х ч. ч.1 / редкол.: О.І.Черевко (відп.ред.), В.М.Михайлов, О.А.Маяк та ін. – Харків : ХДУХТ, 2012. – 477 с. – 60.00.
- Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі [Текст] [Текст] : зб. наук. пр. вип.2 / відповід.ред. О.І.Черевко. – Харків : ХДУХТ, 2005. – 369с. – 20.00.
- Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі [Текст] [Текст] : зб. наук. праць. Вип. 1 (13) / [відп.ред. О.І.Черевко]. – Харків : ХДУХТ, 2011. – 457 с. – 60.00.
- Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі [Текст] [Текст] : зб. наук. праць. Вип. 2 (14) / [відп.ред. О.І.Черевко]. – Харків : ХДУХТ, 2011. – 430 с. – 60.00.
- Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі [Текст] [Текст] : зб. наук. пр. Вип. 1 (15) / редкол.: О.І.Черевко (відп.ред.), В.М.Михайлов, О.А.Маяк та ін. – Харків : ХДУХТ, 2012. – 608 с. – 60.00.
- Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі [Текст] [Текст] : зб. наук. пр. Вип. 2 (16) / редкол.: О.І.Черевко (відп.ред.), В.М.Михайлов, О.А.Маяк та ін. – Харків : ХДУХТ, 2013. – 429 с. : іл. – 60.00.
- Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі [Текст] [Текст] : зб. наук. праць. Вип.1(11) / відп.ред.О.І.Черевко. – Харків : ХДУХТ, 2010. – 502с. – 50.00.
- Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі [Текст] [Текст] : зб. наук. праць. вип.1 (11) / ред.кол.: О.І.Черевко (відп. ред.), В.М. Михайлов, О.Я. Маяк та ін. – Харків : ХДУХТ, 2010. – 502с. – 50.00.
- Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі [Текст] [Текст] : зб. наук. пр. Вип. 2 (20) / редкол.: О.І.Черевко (відп.ред.), В.М.Михайлов, О.А.Маяк та ін. – Харків : ХДУХТ, 2014. – 269 с. – 49.59.
- Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі [Текст] [Текст] : зб. наук. пр. Вип. 1 (21) / редкол.: О.І.Черевко (відп.ред.), В.М.Михайлов, О.О. Гринченко та ін. – Харків : ХДУХТ, 2015. – 539 с. – 52.80.
- Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі [Текст] [Текст] : зб. наук. праць. Вип.2(12) / відп.ред.О.І.Черевко. – Харків : ХДУХТ, 2010. – 516с. – 50.00.
- Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі [Текст] [Текст] : зб. наук. праць. Вип.1(9) / відповід.ред.О.І.Черевко. – Х. : ХДУХТ, 2009. – 641с. – 50,00.
- Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі [Текст] [Текст] : зб. наук. праць. Вип.2(10) / відповід.ред.О.І.Черевко. – Х. : ХДУХТ, 2009. – 573с. : іл. – 50,00.
1
2
3
4
5
6
|