Електронний каталог
біотехнологія
Документи:
- Сможет ли биотехнология помочь окружающей среде? [Текст] // Тара и упаковка. – Москва, 2010. – № 4 (118). – С. 18-21.
- Сучасні біотехнології на службі економіки країни [Текст] // Діловий вісник. – Київ, 2012. – № 3 (214). – С. 18-21.
- Таксономия пивных дрожжей и проблемы их размножения [Текст] // Пиво. Технології та інновації. – Рівне, 2017. – № 3-4. – С. 52-54.
- Lee, J. Cloning college [Текст] : South Korea's biomadical researchers, unhampered by politics, do world-class research on the cheap : Science & technology / J. Lee // Newsweek International. – N.Y. : Newsweek, Inc., 2004. – №9. – C. 48-49.
- Liberatore, L. Biomass energy for sustainable economic, social and environmental development [Текст]. Part III : Eco-balance and environment protection / L. Liberatore, F. Murmura // Global safety of commodity and environment. Quality of life. – Київ : ТОВ"Вид-во "Книга", 2006. – Vol.I. – C. 333-337.
- Melissano, M. Biotechnology from agriculture to industry in view of 1993 [Текст] / M. Melissano // Forum Ware. – Wien, 1993. – № 1-4. – C. 129-132.
- Stipp, D. China's biotech is starting to bloom [Текст] / D. Stipp // Fortune. – Amsterdam : Time Warner Publishing, 2002. – Vol. 146, № 16. – С. 46-51.
- Бабенко, І. Експортний потенціал біотехнологічних культур [Текст] / І. Бабенко // Діловий вісник. – Київ, 2011. – № 8 (207). – С. 14.
- Баль-Прилипко, Л. В. Применение современных биотехнологических приемов в мясопереработке [Текст] / Л. В. Баль-Прилипко, Б. И. Леонова // Мясной бизнес. – Київ, 2016. – № 7. – С. 18-20.
- Безуглий, М. Д. Сучасні біотехнології у рослинництві [Текст] / М. Д. Безуглий // Вісник аграрної науки. – Київ, 2009. – № 9. – С. 5-8.
- Бондар, О. І. Біотехнології в контексті сучасних соціально-екологічних проблем людства [Текст] / О. І. Бондар // Екологічний вісник. – К., 2003. – №9-10. – С. 2-4.
- Голиков, А. Г. Баланс риска и выгоды: Генная инженерия в сельском хозяйстве [Текст] / А. Г. Голиков // Экология и жизнь. – М., 2003. – №3(32). – С. 49-54.
- Доценко, С. М. Мясорастительный форш для обеденных блюд и биотехнология его получения [Текст] / С. М. Доценко, О. В. Скрипко, Т. К. Каленик // Мясная индустрия. – М., 2009. – № 2. – С. 34-37.
- Кальна-Дубінюк, Т. П. Оцінка ефективності інформаційно-консультаційного забезпечення поширення інноваційних біотехнологій в умовах ризику та невизначеності [Текст] / Т. П. Кальна-Дубінюк, А. М. Литовченко // Економіка АПК. – Київ, 2014. – № 2 (232). – С. 70-75.
- Капрельянц, Л. За допомогою біотехнології зернопродуктів [Текст] / Л. Капрельянц // Хлібопекарська і кондитерська промисловість. – Київ, 2011. – № 3 (76). – C. 45-46.
- Кравцов, С. А. Трансгенные культуры в растениеводстве: актуальные проблемы и приоритетные направления [Текст] / С. А. Кравцов, Б. В. Анисимов // Картофель и овощи. – М., 2002. – №6. – С.2-3.
- Кузнецова, Л. С. Очистка и обеззараживание сточных вод перерабатывающих предприятий АПК [Текст] / Л. С. Кузнецова, А. Г. Снежко, З.С. и др. Борисова // Пищевая промышленность. – М., 2002. – № 10. – С.52-53.
- Левенко, Б. Епоха трансгенних рослин [Текст] / Б. Левенко // Вісник Національної Академії Наук України. – Київ, 2011. – № 9. – С. 31-39.
- Мадисон, В.В. и др. Биотехнология живой клетки на грани фантастики [Текст] / В.В. и др. Мадисон // Агроперспектива. – К., 2005. – №1(61). – С.53. – Окончание. Начало см. №12, 2004.
- Мадисон, В.В. и др. Биотехнология живой клетки на грани фантастики [Текст] / В.В. и др. Мадисон // Агроперспектива. – К., 2004. – №12(60). – С.35-37. – Продолжение следует.
- Медведєва, М. Стан та перспективи правового регулювання біотехнологічної діяльності в Україні [Текст] / М. Медведєва // Право України. – К., 2004. – №8. – С.95-100.
- Мельничук, Д. О. Перспективи біотехнології у тваринництві [Текст] / Д. О. Мельничук, О. Є. Гузеватий // Вісник аграрної науки. – К., 2002. – №12. – С.5-11.
- Нестеров, Ю. ГМ-культуры в Украине: за и против [Текст] / Ю. Нестеров // Агроперспектива. – К., 2002. – №3(27). – С. 6-7.
- Новіков, В. Тенденції розвитку комерційної біотехнології [Текст] / В. Новіков, Ю. Сидоров, О. Швед // Вісник Національної Академії Наук України. – К., 2008. – № 2. – С. 25-39.
- Олефір, А. До проблеми правової охорони біотехнологій [Текст] / А. Олефір // Теорія і практика інтелектуальної власності. – Київ, 2015. – № 1. – С. 71-83.
- Пак, О. Биотехнологические разработки в хлебопекарном производстве [Текст] / О. Пак, О. Золотова // Хлебопродукты. – М., 2002. – №5. – С.20-21.
- Поляков, В. А. О научно-техническом обеспечении биотехнологии ферментных препаратов для перерабатывающих отраслей АПК [Текст] / В. А. Поляков, Л. В. Римарева // Хранение и переработка сельхозсырья. – М., 2003. – №8. – С.106-111.
- Пріоритети розвитку аграрної біотехнології [Текст] / Є. В. Руденко, В. В. Кунець, І. Є. Седюк, М. С. Мандигра // Вісник аграрної науки. – Київ, 2017. – № 12. – С. 5-9.
- Сафонов, В. В. Современные направления в химической технологии текстильных материалов: Часть 3. Биологическая интенсификация и экологичность технологических процессов [Текст] / В. В. Сафонов // Текстильная промышленность. – М., 2002. – №6. – С.29-32.
- Сербына, Т. В. Екологічна біотехнологія та її можливості у вирішенні проблем охорони довкілля [Текст] / Т. В. Сербына, Л. М. Шинкаренко // Экотехнологии и ресурсосбережение. – 2002. – №1. – С. 54-58.
- Смирнов, Е. В. Биотехнология вкусоароматических веществ и препаратов в производстве ароматизаторов [Текст] / Е. В. Смирнов // Пищевые ингредиенты: сырье и добавки. – М., 2004. – №2. – С.48-53.
- Смірнов, В.В. та ін. Мікробні біотехнології у сільському господарстві [Текст] / В.В. та ін. Смірнов // Вісник аграрної науки. – К., 2002. – №4. – С.5-10.
- Смолвуд, Н.Дж. Биотехнология в разработке продовольственных культур: Почему идет спор по поводу безопасности? [Текст] / Н.Дж. Смолвуд // Пищевая промышленность. – М., 2002. – № 11. – С.46-48.
- Ткаченко, Н. А. Інноваційні решення у біотехнології комбінованих йогуртових напоїв зі збалансованим хімічним складом [Текст] / Н. А. Ткаченко, О. А. Кручек, А.В. та ін. Копійко // Харчова наука і технологія. – Одеса : ОНАХТ, 2017. – № 3. – С. 42-52.
- Федоренко, Б. Н. Техническое развитие пивоваренных производств: Современный взгляд [Текст] / Б. Н. Федоренко // Пиво и напитки. – М., 2002. – №2. – С.6-8. – Продолжение. Начало в №1, 2002.
- Фесенко, А. та ін. Біо-технологія пива [Текст] / А. та ін. Фесенко // Харчова і переробна промисловість. – К., 2002. – №7. – С.18-19.
- Чудаєва, І. Б. Технополіси: економічна суть, причини створення та японський досвід [Текст] / І. Б. Чудаєва // Економічний часопис - ХХІ. – Київ, 2010. – № 11-12. – С. 55-59.
- Шеламова, І. Д. Міжнародний досвід управління впровадженням сучасних біотехнологій [Текст] / І. Д. Шеламова, Р. В. Костюк // Актуальні проблеми економіки. – Київ, 2010. – № 8 (110). – С. 36-42.
- Шинкаренко, Л. Н. Современные биотехнологии в производстве сырья для косметических средств [Текст] / Л. Н. Шинкаренко // Хімічна промисловість України. – К., 2002. – №5. – С.46-48.
|