Електронний каталог
студентське харчування
Документи:
- Васнецова, И. К. Научные и технологические аспекты разработки антистрессового продукта для студенческой молодежи [Текст] / И. К. Васнецова, О. Е. Бакуменко // Пищевая промышленность. – Москва, 2011. – № 2. – С. 24-25.
- Лакшин, А. М. Питание как фактор формирования здоровья и работоспособности студентов [Текст] / А. М. Лакшин, Н. Г. Кожевникова // Вопросы питания. – М., 2008. – № 1. – С. 43-45.
- Мезенова, Э. Искусство кулинарии:дарить не только радость,но и здоровье [Текст] / Э. Мезенова // Питание и общество. – 1999. – N6. – С.7.
- Мезенова, Э. Искусство кулинарии:дарить не только радость,но и здоровье [Текст] / Э. Мезенова // Питание и общество. – 1999. – С.7.
- П'ятницька, Г. Т. Стратегія підвищення конкурентоспроможності стратегічних одиниць бізнесу Центру студентського харчування при Національному технічному університеті України "КПІ" [Текст] / Г. Т. П'ятницька, Г. І. Ратушенко // Ресторанне господарство і туристична індустрія у ринкових умовах. – К. : КНТЕУ, 2003. – С.168-175.
- П'ятницька, Н. О. Проблеми організації харчування учнів професійно-технічних навчальних закладів [Текст] / Н. О. П'ятницька, Ю. Л. Клопова // Ресторанне господарство і туристична індустрія у ринкових умовах. – К. : КНТЕУ, 2003. – С.128-133.
- П"ятницька, Н. О. Особливості стратегії розвитку підприємств громадського харчування при вищих навчальних закладах [Текст] / Н. О. П"ятницька, Л. В. Лукашова // Громадське харчування і туристична індустрія у ринкових умовах. – К. : КНТЕУ, 2001. – (Зб.наук.праць). – С.28-44.
- Сахарова, Т. В. Дослідження рівня задоволення потреб споживачів у закладах громадського харчування (на прикладі їдалень закладів вищої освіти м. Києва) [Текст] / Т. В. Сахарова, О. О. Порохня // Актуальні проблеми економіки. – Київ, 2009. – № 7. – С. 146-153.
- Аналитические исследования структуры питания студентов [Текст] / Е. И. Титов, Л. Ф. Митасева, И. В. Глазкова, М. А. Никитина // Пищевая промышленность. – М., 2007. – № 1. – С. 30-31.
|