Електронний каталог
Класифікатори
Т
технологічна документація
Документи:
Порядок розробки i затвердження технологiчної документацiї на фiрмовi страви,кулiнарнi i кондитерськi вироби у пiдприємствах громадського харчування [Текст] // Галицькi контракти. – 1999. – С.72-82.
Карнаухова, И.
Технологические и калькуляционные карты в ресторане [Текст] / И. Карнаухова // Рестораторъ. – Київ, 2010. – № 7-8 (75). – С. 38-42.
Пухальська, Н.
Інформація про харчові продукти в їдальні: достовірна, державною мовою, з обов'язковим переліком алергенів, розміщена на видному місці [Текст] / Н. Пухальська // Управління якістю. – Київ, 2019. – № 9. – С. 30-33.
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'