Електронний каталог
гостинність
Документи:
- HORECA - нові формати [Текст] [Текст] : зб. наук. ст. студ. ден. форми навчання, які здобувають освіт. ступінь магістра за спец. 073 "Менеджмент". Ч. 2 / ред. кол.: А.А. Мазаракі (відп. ред.), С.В. Мельниченко, Н.І. Ведмідь та ін. – Київ : КНТЕУ, 2021. – 160 с. – 90.00.
- Как красиво накрыть стол [Текст] / Пер.с нем.;Под ред.:Т.Носенко,Т.Фомина. – М. : АСТ-ПРЕСС, 1998. – 151с. : илл. – ISBN 5-7805-0362-1 : 27.00.
- Менеджмент гостиничных услуг [Электронный ресурс] [Текст] : учебное пособие для ВУЗОВ; электронное издание / Щетинина Е.Б.- автор; Экслибрис. – 1 электрон. опт. диск (CD-ROM). – 2006. – 112,80. – Систем. требования: Windows 98/2000/XP; Pentium - II; 256 Мб ОЗУ; 24-х CD-ROM.
- Основы менеджмента гостеприимства [Электронный ресурс] [Текст] : бизнес-курс / Кордис&медиа. – 1 электрон. опт. диск (CD-ROM). – 2008. – 978-5-9677-0746-9 : 158,40. – Систем. требования: MS Windows; Pentium-II; 32 Мб ОЗУ; SVGA, 800*600; CD-ROM; звук. карта; колонки или наушники; мышь.
- Стратегія розвитку туристичної індустрії та громадського харчування [Текст] [Текст] : матеріали міжнар. наук.-практ. конф. 25-26 жовт. 2000 р.,м.Київ / відп.ред.А.А.Мазаракі. – К. : КДТЕУ, 2000. – 434с. : іл. – ISBN 5-7763-8512-1 : 16.24;6.00.
- Туризм и гостиничное хозяйство [Текст] : Учеб. пособ. / под ред. Л.П. Шматько. – Москва;Ростов на Дону : МарТ, 2003. – 352с. – Библиогр.: с. 341-343. – ISBN 5-241-00253-7 : 29.95.
- Туризм и гостиничное хозяйство [Текст] : Учебник для студентов вузов,обучающихся по специальности "Менеджмент" / Под ред. А.Д. Чудновского. – 2-е изд.,перераб. и доп. – М. : Юркнига, 2003. – 447с. – ISBN 5-9589-0010-2 : 25.68.
- Украшаем стол и принимаем гостей [Текст] / Пер.с англ. – М. : ННН, 1997. – 127с. : илл. – (Оформление домашних интерьеров). – ISBN 5-87927-051-3 : 32.50.
- Байбурин, А. К. У истоков этикета [Текст] : Этнографические очерки / А. К. Байбурин, А. Л. Топорков. – Л. : Наука, 1990. – 166с. – (Из истории мировой культуры). – ISBN 5-02-027259-0 : 0.45.
- Менеджмент гостинності та туризму [Електронний ресурс] [Текст] : метод. рек. до викон. курс. робіт / М. Г. Бойко, А. М. Босовська, Н. І. Ведмідь, Л. Д. Романчук ; каф. готел.-ресторан. бізнесу. – 05-44_24. – Київ : ДТЕУ, 2024. – 25 с.
- Бойко, М. Г. Стратегічне управління у сфері гостинності [Електронний ресурс] [Текст] = Strategic Management in the Field Hospitality : програма / Course Summary / М. Г. Бойко, А. Г. Охріменко, Н. Л. Зікій ; каф. готел.-ресторан. бізнесу. – 05-44 /РП22. – Київ : ДТЕУ, 2022. – 28 с.
- Бойко, М. Г. Стратегічне управління у сфері гостинності [Електронний ресурс] [Текст] = Strategic Management in the Field of Hospitality : програма / Course Summary / М. Г. Бойко, А. Г. Охріменко, Н. Л. Зікій ; каф. готел.-ресторан. бізнесу. – 04-44 /П22. – Київ : ДТЕУ, 2022. – 14 с.
- Кабушкин, Н. И. Менеджмент гостиниц и ресторанов [Текст] : Учеб.пособие для студентов высших учеб.заведений,обучающихся по экономическим специальностям и направлениям / Н. И. Кабушкин, Г. А. Бондаренко. – 2-е изд. – Мн. : Новое знание, 2001. – 215с. – (Экономическое образование). – ISBN 985-6516-61-7;9789856516613 : 27.27.
- Квартальнов, В. А. Иностранный туризм [Текст] = Foreign tourism / В. А. Квартальнов. – М. : Финансы и статистика, 1999. – 312с. – (Менеджмент и экономика туризма). – ISBN 5-279-02093-3 : 21.00.
- Лук'янова, Л. Г. Уніфіковані технології готельних послуг [Текст] : Навч.посібник для студентів вищих навч.закладів / Л. Г. Лук'янова, Т. Т. Дорошенко, І. М. Мініч ; За ред.В.К.Федорченка. – К. : Вища школа, 2001. – 237с. – Бібліогр.:С.234-235. – ISBN 966-642-040-6 : 24.00;40.00.
- Менеджмент гостинності та туризму [Електронний ресурс] [Текст] = Management of Hospitality and Tourism : програма/Course Summary / А. Мазаракі, М. Бойко, М. Босовська, ін. та ; каф. готел.-ресторан. бізнесу. – 01-44_П24. – Київ : ДТЕУ, 2024. – 27 с.
- Опанащук, Ю. Я. Формування системи послуг у готельному господарстві України [Текст] [Текст] : Автореферат дис...канд.екон.наук / Опанащук Ю. Я. ; 08.00.04-економіка та управління підприємствами (економіка торгівлі та послуг). – Львів : УКООПСПІЛКА; ЛКА, 2009. – 21с.
- Ростовский, В. С. Культура питания [Электронный ресурс] [Текст] : додаток до книги на СD / В. С. Ростовский. – 1 електрон. опт. диск (CD-ROM). – 2005. – 70,00.
- Русавська, В. А. Гостинність в українській традиційній культурі [Текст] [Текст] : навч. посіб. / В. А. Русавська. – Київ : Ліра-К, 2014. – 279 с. – Бібліогр.: с. 227-243. – ISBN 978-966-2609-88-2 : 80.00.
- Саак, А. З. Менеджмент в индустрии гостеприимства (гостиницы и рестораны) [Текст] [Текст] : учеб. пособие для студентов вузов / А. З. Саак, М. В. Якименко. – Санкт-Петербург : Питер, 2012. – 428 с. – (Учебное пособие). – Библиогр.: с. 424-428. – ISBN 978-5-459-01061-9 : 171.00.
- Стоян, Т. А. Діловий етикет:моральні цінності і культура поведінки бізнесмена [Текст] : Навч.посібник / Т. А. Стоян. – К. : ЦУЛ, 2004. – 232с. – ISBN 966-8568-24-9 : 14.00.
- Таппер, Г. Искусство сервировки [Текст] / Г. Таппер ; Пер.с нем. – М. : Внешсигма, 1996. – 112с. : илл. – ISBN 5-8629-19-32 : 32.50.
- Индустрия гостеприимства: основы организации и управления [Текст] [Текст] : учеб. пособие / А. Д. Чудновский, М. А. Жукова, Ю. М. Белозерова, Е. Н. Кнышова. – Москва : ИД Форум; Инфра-М, 2011. – 399 с. – (Высшее образование). – Библиогр.: с. 334-339. – ISBN 978-5-8199-0455-8; 978-5-16-004630-3 : 118.00.
- Шарп, И. Философия гостеприимства Four Seasons. Качество, сервис, культура и бренд [Текст] [Текст] = Four Seasons. The story of a business philosophy / И. Шарп ; при участии Алана Филлипса; пер. с англ. – Москва : Альпина Паблишер, 2012. – 366 с. : ил. – ISBN 978-5-9614-1688-6 (рус); 978-1-59184-244-6 (англ.) : 167.00.
- Янкевич, В. С. Маркетинг в гостиничной индустрии и туризме:российский и международный опыт [Текст] / В. С. Янкевич, Н. Л. Безрукова ; Под ред.В.С.Янкевича. – М. : Финансы и статитстика, 2002. – 416с. : ил. – ISBN 5-279-02476-7 : 64.80.
|