Електронний каталог
соуси
Документи:
- Блюда из рыбы и морепродуктов [Текст] / Сост.С.Д.Соколовская. – Мн. : МЕТ, 1998. – 640с. – (Лучшие рецепты кулинарной практики.Стоит попробовать!). – ISBN 985-436-121-7 : 7.00.
- Большая кулинарная энциклопедия [Текст] / Авт.-сост.Т.М.Воробьева,Т.А.Гаврилова. – М. : Эксмо, 2003. – 255с. : илл. – ISBN 5-699-00602-8 : 66.48.
- Закуски [Текст]. – СПб. : Респекс, 1997. – 304с. – (Домашние рецепты). – ISBN 5-7345-0105-0 : 5.00.
- Оригинальная китайско-азиатская кухня [Текст] : ... блюда восточной кухни / Пер. с англ.Ред.-конс.Л.Доузер. – Германия : БЕЛФАКС. – 510с. : Ил. – ISBN 985-407-073-5 : 100,00.
- Первые блюда.Суп,второе и соус [Текст] : Самые лучшие рецепты блюд из разных продуктов,приготовленных в одной кастрюле. – М. : Внешсигма, 1997. – 160с. – (Кулинария для вас). – ISBN 5-86290-256-2 : 27.00.
- Праздничный стол.Лучшие рецепты и искусство сервировки [Текст] : Оформление блюд,закусочный стол,фирменные блюда,изделия из теста,напитки / Сост.И.А.Мусская. – М. : Вече, 2003. – 239с. : илл. – (Рецепты и сервировка). – ISBN 5-7838-1315-Х : 32.40.
- Прогресивні технології та удосконалення процесів харчових виробництв [Текст] : Збірник наукових праць:У 2-х ч. Ч.1 / Відповід.ред.О.І.Черевко. – Х., 2000. – 386с. : іл.;табл. – ISBN 966-7885-03-8 : 10.00.
- Сборник рецептур блюд и кулинарных изделий [Текст] : Нормативная документация для предприятий общественного питания :Учеб.-метод. пособие / Сост.Румянцев А.В. – 3-е изд.,перераб.,доп. – М. : Дело и Сервис, 2002. – 1010с. – ISBN 5-8018-0019-0 : 576.00.
- Сборник рецептур блюд (технологических карт) для питания школьников [Текст] / Под ред.Г.Л.Миронова. – К. : Тэхника, 1990. – 407с. – ISBN 5-335-00531-9 : 2.10;4.70;3.50;9.00;3.50;470000.00.
- Сборник рецептур блюд и кулинарных изделий [Текст] : Нормативная документация для предприятий общественного питания / Сост.Румянцев А.В. – М. : Дело и Сервис, 1998. – 864с. – ISBN 5-8018-0019-0 : 156.30.
- Справочник кулинара [Текст]. – 2001.
- Стратегія розвитку туристичної індустрії та громадського харчування [Текст] [Текст] : матеріали міжнар. наук.-практ. конф. 25-26 жовт. 2000 р.,м.Київ / відп.ред.А.А.Мазаракі. – К. : КДТЕУ, 2000. – 434с. : іл. – ISBN 5-7763-8512-1 : 16.24;6.00.
- Товарознавство харчових жирів [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій / уклад. Є.В.Тищенко. – Київ : КНТЕУ, 2006. – 131с. : табл. – Бібліогр.:с.130-131. – 12.35.
- Товарознавство харчових жирів [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій / авт.: Є.В.Тищенко. – Київ : КНТЕУ, 2014. – 146 с. : табл. – Бібліогр.:с.143-146. – 35.00.
- Энциклопедия закусок [Текст] : Более 1 500 рецептов на любой вкус / Авт.-сост.Л.Будный. – М. : Эксмо, 2006. – 511с. : илл. – ISBN 5-699-17945-3;9785699179459 : 61,38.
- Антоненко, А. В. Технологія соусів з дієтичними добавками функціонального призначення [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд.техн.наук / Антоненко А. В. ; 05.18.16 - технологія продуктів харчування. – Київ : КНТЕУ, 2011. – 21 с.
- Антоненко, А. В. Технологія соусів з дієтичними добавками функціонального призначення [Текст] [Текст] : дис. ...канд. техн. наук / Антоненко А. В. ; 05.18.16 - технологія продуктів харчування; наук. кер. М.Ф.Кравченко. – Київ, 2011. – 193 с. – (КНТЕУ). – Бібліогр.: с.176 - 193. - Дод.
- Битютська, О. Є. Технології білково-вуглеводного концентрату і соусів з чорноморських мідій [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд.техн.наук / Битютська О. Є. ; 05.18.16 - технологія продуктів харчування. – Київ : КНТЕУ, 2011. – 24 с.
- Битютська, О. Є. Технології білково-вуглеводного концентрату і соусів з чорноморських мідій [Текст] [Текст] : дис. ...канд. техн. наук / Битютська О. Є. ; 05.18.16 - технологія продуктів харчування; наук. кер.: Т.К.Лебська. – Київ, 2011. – 341 с. – (КНТЕУ). – Дод.
- Годон, Жан-Клод Фуршет.Рецепты на любой вкус [Текст] / Жан-Клод Годон. – М. : Аст-Пресс СКД, 2003. – 160с. : илл. – ISBN 5-94464-036-7 : 72.00.
- Губа, Н. И. Картофель в нашем доме [Текст] / Н. И. Губа, А. С. Кошик. – К. : Урожай, 1987. – 200с. : ил. – 5,00.
- Жукевич, О. М. Споживні властивості соусів та паст на сметанній основі [Текст] [Текст] : дис. ...канд. техн. наук / Жукевич О. М. ; 05.18.15 - товарознавство харчових продуктів; наук. кер. Г.Б. Рудавська. – Київ, 2014. – 252 с. – (КНТЕУ). – Бібліогр.: с. 157-179. - Дод.
- Жукевич, О. М. Споживні властивості соусів та паст на сметанній основі [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд. техн. наук / Жукевич О. М. ; 05.18.15 - товарознавство харчових продуктів. – Київ : КНТЕУ, 2014. – 20 с.
- Клявиня, А. Обед на каждый день [Текст] / А. Клявиня ; Пер.с латышск. – М. : Агропромиздат, 1988. – 383с. – ISBN 5-10-001806-2 : 4.00.
- Козлова, С. Н. Кулинарная характеристика блюд [Текст] : Учеб.пособие для образовательных учреждений начального профессионального образования / С. Н. Козлова, Е. Ю. Фединишина. – М. : Академия, 2006. – 191с. – (Начальное профессиональное образование). – Библиогр.:186с. – ISBN 5-7695-2179-1;9785769521799 : 37.26.
- Кравченко, М. Ф. Соуси [Текст] [Текст] : навч. посіб / М. Ф. Кравченко, Д. Федорова, В ; за ред. А.А. Мазаракі. – Київ : КНТЕУ, 2018. – 147 с. – Бібліогр.: с. 133-135. – ISBN 978-966-629-854-9 : 100.00.
- Крилова, Л. В. Розробка технології соусів емульсійного типу з використанням амаранту багряного [Текст] : Автореферат дис...канд.техн.наук / Крилова Л. В. ; 05.18.16-технологія продуктів харчування. – Х. : ХДУХТ, 2003. – 18с.
- Кублінська, І. А. Технологія соусів з порошками із культивованих грибів [Текст] [Текст] : дис. ...канд.техн.наук / Кублінська І. А. ; 05.18.16 - технологія харчової продукції; наук.кер. М.Ф. Кравченко. – Київ, 2020. – 226 с. – (КНТЕУ). – Бібліогр.: с.200 -226 -Дод.: с.227- 299.
- Збірник рецептур страв(технологічних карт) для лікувально-профілактичного харчування з використанням біологічно активних добавок (еламін,кріопорошки,висівки та зародки пшениці,кріпова олія) [Текст] / В. П. Кульчицька, П. А. Карпенко, М. Ф. Кравченко, О. М. Григоренко. – К. : Чорнобильінтерінформ, 1996. – 136с. – 4.00;10,50.
- Лявинець, Г. М. Розроблення технології соусів емульсійного типу підвищеної харчової цінності [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд. техн. наук / Лявинець Г. М. ; 05.18.15 - технологія харчової продукції. – Київ : НУХТ, 2017. – 21 с.
- Малявко, А. А. Технология приготовления первых,вторых и сладких блюд [Текст] / А. А. Малявко. – К. : Вища школа, 1987. – 183с. : илл.;табл. – 1.90.
- Масилюне, Н. П. Латышская кухня [Текст] / Н. П. Масилюне, А. Я. Пасопа ; Пер.с латыш. – Рига : Авотс, 1987. – 316с. : илл. – 1.60.
- Молоховец, Е. Подарок молодым хозяйкам [Текст] : Классическая кулинарная книга / Е. Молоховец. – М. : Эксмо, 2006. – 511с. : илл. – ISBN 5-699-06267-Х;9785699062676 : 61,38.
- Морозов, А. Т. Соусы и пряности [Текст] / А. Т. Морозов. – М. : Экономика, 1973. – 135с. – (Б-ка повара). – 0.25.
- Нагорний, О. Ю. Технологія соусів томатних капсульованих [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...докт. техн. наук / Нагорний О. Ю. ; 05.18.16-технологія харчової продукції. – Київ : НУХТ, 2013. – 20 с.
- Збірник рецептур страв(технологічних карт) з використанням добавок радіозахисного призначення [Текст] : альгінат натрію,еламін,зостера,спіруліна,пектин,кріопорошки,висівки пшеничні,зародки пшениці,продукти ЄСО,чорний харчовий альбумін / М. І. Пересічний, П. О. Карпенко, В. Н. Корзун, О. В. Цигульов ; Заг.керівництво М.І.Пересічним. – К. : Медекол МНІЦ БІО-ЕКО, 1999. – 269с. – ISBN 966-95521-8-4 : 4.00;11.90.
- Поскребышева, Г. И. Соусы и приправы [Текст] : Более 1 000 рецептов самых лучших и вкусных соусов и приправ / Г. И. Поскребышева. – М. : Олма-Пресс, 2006. – 167с. : илл. – (Кулинария в подарок). – ISBN 8-94848-258-8;9785948482583 : 95.64.
- Похлебкин, В. В. Большая энциклопедия кулинарного искусства [Текст] : Все рецепты В.В. Похлебкина / В. В. Похлебкин. – М. : Центрполиграф, 2005. – 976с. – ISBN 5-9524-0274-7 : 103.98.
- Похлебкин, В. В. Большая энциклопедия кулинарного искусства [Текст] : Все рецепты В.В. Похлебкина / В. В. Похлебкин. – М. : Центрполиграф, 2004. – 976с. – ISBN 5-9524-0274-7 : 75.00.
- Сосунова, И. Н. Разработка технологии высокобелковых соусов и их использование в школьном питании [Текст] : Автореферат дисс...канд.техн.наук / Сосунова И. Н. ; 05.18.16-технология продуктов общ.питания. – Ленинград : Ленингр. ин-т сов.торговли им.Энгельса, 1982. – 22с.
- Фельдман, И. А. Советы кулинара [Текст] / И. А. Фельдман. – К. : Преста, 1993. – 150с. – ISBN 5-7707-4652-1 : 0.26;2.50.
- Циганенко, В. О. Куховарська книга [Текст] / В. О. Циганенко. – К. : Технiка, 1994. – 206с. – ISBN 5-335-008121 : 58 000.00;3.70.
- Шульман, З. Е. Салаты и соусы [Текст] / З. Е. Шульман, А. И. Здобнов. – К. : Техника, 1991. – 64с. – ISBN 5-335-00810-5 : 2.00.
|