Електронний каталог
біотехнологія
Документи:
- Роль международных монополий в продовольственной системе [Текст]. – София : Изд-во Болгарской АН, 1985. – 113с. – 1.01.
- Бекер, М. Е. Введение в биотехнологию [Текст] / М. Е. Бекер. – М. : Пищевая промышленность, 1978. – 248с. : илл. – 1.20.
- Бунтов, І. Ю. Державне підтримка розвитку біотехнологій в Україні [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд. екон. наук / Бунтов І. Ю. ; 08.00.03 - економіка та упр. нац.госп-вом. – Харків : НДЦ індустр.пробл. розв., 2018. – 20 с.
- Вакула, В. Биотехнология:что это такое? [Текст] / В. Вакула. – М. : Молодая гвардия, 1989. – 301с. – ISBN 5-235-00642-9 : 1.00.
- Голубев, В. Н. Пищевая биотехнология [Текст] : Учеб.пособие для студентов вузов / В. Н. Голубев, И. Н. Жиганов. – М. : ДеЛи, 2001. – 123с. – ISBN 5-94343-013-Х : 24.50.
- Голубев, В. Н. Пищевые и биологически активные добавки [Текст] : Учебник для студентов вузов / В. Н. Голубев, Л. В. Чичева-Филатова, Т. В. Шленская. – М. : Академия, 2003. – 202с. – (Высшее образование). – ISBN 5-7695-1175-3 : 24.60;31.98.
- Домарецький, В. А. Технологія солоду та пива [Текст] : Підручник для студентів вищих навч.закладів ,які навчаються за спеціальністю "Технологія бродильних виробництв і виноробства" / В. А. Домарецький. – К. : Інкос, 2004. – 424с. – ISBN 966-8347-05-6 : 60.00.
- Емцев, В. Т. Рубежи биотехнологии [Текст] / В. Т. Емцев. – М. : Агропромиздат, 1986. – 160с. : илл. – (Научно-популярная литература). – 0.30.
- Зубченко, Л. С. Біотехнологічне отримання водню в біопаливному елементі з фотоелектрохімічним катодом [Текст] [Текст] : автореферерат дис. ...канд. техн. наук / Зубченко Л. С. ; 03.00.20-біотехнологія. – Київ : КПІ ім.І.Сікорського, 2019. – 23 с.
- Калакура, М. М. Биологически активные компоненты пищи и вопросы рационализации технологии продуктов общественного питания [Текст] : Учеб.пособие / М. М. Калакура, М. Е. Квитницкий. – К. : КТЭИ, 1989. – 55с. – ISBN 2-099-295-07 : 0,10.
- Калакура, М. М. Биологически активные компоненты пищи и вопросы рационализации технологии продуктов общественного питания [Текст] : Учеб.пособие / М. М. Калакура, М. Е. Квитницкий. – К. : КТЭИ, 1989. – 55с. – 0.10.
- Квитницкий, М. Е. Современная технология приготовления пищи и ее влияние на здоровье и работоспособность человека [Текст] : Учеб.пособие / М. Е. Квитницкий. – К. : КТЕІ, 1977. – 75с. – 0.20.
- Квитницкий, М. Е. Современная технология приготовления пищи и ее влияние на здоровье и работоспособность человека [Текст] : Учеб.пособие / М. Е. Квитницкий, Здобнов. – К. : КТЭИ, 1977. – 76с. – 0.20.
- Костюк, Р. В. Управління інноваційним розвитком біотехнологічного виробництва України [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд. екон. наук / Костюк Р. В. ; 08.00.03- економіка та управління національним господарством. – Київ : ВНЗ "Нац. акад. упр.", 2014. – 18 с.
- Кравченко, О. В. Біотехнологічні засади підвищення енергоресурсоефективності та екологічної безпеки процесів на об`єктах комунальної інфраструктури [Текст] [Текст] : автореферерат дис. ...д-ра техн. наук / Кравченко О. В. ; 03.00.20 - біотехнологія. – Київ : КПІ ім.І.Сікорського, 2019. – 47 с.
- Кудряшева, А. А. Новые нанобиотехнологии и натуральные биокорректоры [Текст] [Текст] : экология,питание и здоровье человечества:учеб. пособие для студ.высших учеб. заведений / А. А. Кудряшева. – Москва : Пищепромиздат, 2007. – 96с. – ISBN 978-5-901-957-41-7 : 50.00.
- Лукашевич, Є. А. Розробка біотехнології очистки стічних вод і виробництва біогазу на відходах молочних заводів [Текст] : Автореферат дис...канд.техн.наук / Лукашевич Є. А. ; 03.00.20-біотехнологія. – К. : НУХТ, 2003. – 20с.
- Лысов, П. К. Биология с основами экологии [Текст] : Учебник для студентов вузов / П. К. Лысов, А. П. Акифьев, Н. А. Добротина. – М. : Высшая школа, 2007. – 655с. : илл. – ISBN 978-5-06-003837-8;9785060038378 : 156,78.
- Матвеева, И. В. Биотехнологические основы приготовления хлеба [Текст] : Учеб.пособие / И. В. Матвеева, И. Г. Белявская. – М. : ДеЛи принт, 2001. – 150с. – ISBN 5-9443-011-3 : 44.04;32.70.
- Науменко, О. В. Біотехнологічні підходи збереження активності заквашувальної мікробіоти для виробництва молочної продукції [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...д-ра техн.наук / Науменко О. В. ; 03.00.20 - біотехнологія. – Київ : НТУУ "КПІ ім. І. Сікорського", 2019. – 43 с.
- Пирог, Т. П. Загальна біотехнологія [Текст] [Текст] : підручник для студ.вищ. навч. закладів / Т. П. Пирог, О. А. Ігнатова. – Київ : НУХТ, 2009. – 336с. – ISBN 978-966-612-083-3 : 84.00.
- Пономарьов, П. Х. Генетично модифіковані організми: трансгенні культури, ферментні препарати, харчові продукти [Текст] [Текст] : монографія / П. Х. Пономарьов, Н. В. Притульська, І. В. Донцова. – Київ : КНТЕУ, 2014. – 207 с. – ISBN 978-966-629-805-1 : 70.00.
- Пономарьов, П. Х. Генетично модифікована продовольча сировина і харчові продукти, вироблені з її використанням [Текст] [Текст] : навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл. / П. Х. Пономарьов, І. В. Донцова. – Київ : Центр учбової літератури, 2009. – 126с. – ISBN 978-966-364-856-9 : 26.00.
- Реннеберг, Р. От пекарни до биофабрики [Текст] / Р. Реннеберг, И. Реннеберг. – М. : Мир, 1991. – 112с. : ил. – ISBN 5-03-001217-6 : 2.00.
- Ренненберг, Р. От пекарни до биофабрики [Текст] / Р. Ренненберг, И. Ренненберг ; Пер.с нем. – М. : Мир, 1991. – 112с. : илл. – ISBN 5-03-001217-6 : 2.00.
- Сассон, А. Биотехнология:свершения и надежды [Текст] / А. Сассон ; Под ред.В.Г.Дебабова. – М. : Мир, 1987. – 411с. : илл. – 1.60.
- Складнев, Д. А. Что может биотехнология ? [Текст] / Д. А. Складнев. – М. : Знание, 1990. – 48с. – (Новое в жизни,науке,технике.Серия "Знак вопроса"). – ISBN 5-07-001562-1 : 0.15.
- Смоляр, В. І. Фізіологія та гігієна харчування [Текст] : Підручник для студ.техн.спец. / В. І. Смоляр. – К. : Здоров'я, 2000. – 336с. : іл. – ISBN 5-311-01193-9 : 16.00.
- Смоляр, В. І. Харчування в умовах радіонуклідного забруднення [Текст] / В. І. Смоляр. – К. : Здоров'я, 1991. – 32с. – ISBN 5-311-02714-2.
- Стоцька, О. В. Біотрансформація відходів пиворварного виробництва з отриманням біогазу та кормової біомаси [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд.техн.наук / Стоцька О. В. ; 03.00.20 - біотехнологія. – Київ : НУХТ, 2023. – 23 с.
- Микробные ферменты и биотехнология [Текст] / В. М. Фогарти, К. Бёк, К. Т. Кели, Тор-Магнус Энари. – М. : Агропромиздат, 1986. – 318с. : илл. – 1.90.
- Хорунжина, С. И. Биохимические и физико-химические основы технологии солода и пива [Текст] : Учебник для студентов вузов / С. И. Хорунжина. – М. : Колос, 1999. – 312с. – (Учебники и учебные пособия для студентов высших учебных заведений). – ISBN 5-10-003466-1 : 83.50.
- Янкевич, Л. Т. Товарознавча характеристика ферментованих огірків з розробкою способів покращення їх якості [Текст] : Автореферат дис...канд.техн.наук / Янкевич Л. Т. ; 05.18.15-товарознавство харчових продуктів. – К. : КДТЕУ, 1997. – 24с.
|