Електронний каталог
варення
Документи:
- Ляховская, Л. П. Кулинарные секреты [Текст] / Л. П. Ляховская. – 4-е изд.,перераб.и доп. – М. : МПС, 1996. – 256с. : илл. – ISBN 5-7578-0012-7 : 5.00.
- Матяс, Д. С. Удосконалення технології мармеладу желейно-фруктового з пониженим цукровмістом [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд.техн. наук / Матяс Д. С. ; 05.18.01 - технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратів. – Київ : НУХТ, 2019. – 21 с.
- Молоканова, Л. В. Споживчі властивості нових видів морозива [Текст] : Автореферат дис...канд.техн.наук / Молоканова Л. В. ; 05.18.15-товарознавство харчових продуктів. – К. : КДТЕУ, 1999. – 20с.
- Молоканова, Л. В. Споживчі властивості нових видів морозива [Текст] : Дис...канд.техн.наук / Молоканова Л. В. ; 05.18.15-товарознавство харчових продуктів. – Донецьк, 1999. – 144с. – (Донецьк.держ.ун-т екон. і торг.). – Дод.
- Молоховец, Е. Подарок молодым хозяйкам [Текст] : Классическая кулинарная книга / Е. Молоховец. – М. : Эксмо, 2006. – 511с. : илл. – ISBN 5-699-06267-Х;9785699062676 : 61,38.
- Ройко, О. М. Удосконалення технології мармеладних виробів для спортсменів силових видів спорту [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд.техн. наук / Ройко О. М. ; 05.18.16 - технологія харчової продукції. – Київ : НУХТ, 2021. – 21 с.
- Фельдман, И. А. Советы кулинара [Текст] / И. А. Фельдман. – К. : Преста, 1993. – 150с. – ISBN 5-7707-4652-1 : 0.26;2.50.
|