Електронний каталог
Класифікатори
Б
бактеріальні закваски
Документи:
Липинска, Е.
Применение низина в сыроделии [Текст] / Е. Липинска, А. В. Гудков, С. Н. Карликанова. – М. : Пищевая промышленность, 1972. – 96с. – 0,51.
Павлюченко, Ю. П.
Товарознавча оцінка нових сиров'ялених та сирокопчених продуктів з яловичого м'яса [Текст] : Автореферат дис...канд.техн.наук / Павлюченко Ю. П. ; 05.18.15-товарознавство харчових продуктiв. – К. : КДТЕУ, 1998. – 18с.
Ткаченко, Л. В.
Розробка технології спиртового зброджування мелясного сусла з біологічним підкисленням [Текст] : Автореферат дис...канд.техн.наук / Ткаченко Л. В. ; 05.18.07-технологія продуктів бродіння. – К. : УДУ харчових технологій, 2000. – 19с.
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'